soal tenses

1. Tomorrow he ….. go to campuss by car
a. Will c. is
b. Would d. are
Answer : a. will (simple future tense)

2. All students of gunadarma university semester 6, …. Writing scientific research
A. Is c. was
b. Are d. have
Answer : c. was (past continous tense)

3. 2 days ago I ….. scientific research
a. Were borrowed c. was borrowed
b. Were borrow d. will borrow
Answer : c. was borrow (simple past tense)

4. He wouldn’t …… hiss notebook, because his bag … full
a. Borrow, was c. borrow, is
b. Was, bring d. borrow, were
Answer : a. borrow, was (past perfect tense)

5. The students are … …. By the professor
a. Being, teach c. was, teach
b. Being tought d. was, tought
Answer : b. being, tought (present continous)

6. He has …. The room
a. Clean c. cleaned
b. Clear d. cleans
Answer : c. cleaned (present perfect)

7. The secretary …. The mail every morning
a. Open c. opened
b. Opens d. close
Answer : b. opens (simple present tense)

8. A test has been … by HRD
a. Give c. given
b. Gave d. gived
Answer : c. given (present perfect)

9. The truck is being ……. By three man now
a. Loading c. loaded
b. Load d. lot
Answer : a. loading (present continous)

10. Someone ….. service my computer next week
a. Would c. is
b. Will d. are
Answer : c. will (simple future tense)

11. Mr. postman …… the mail 2 days ago
a. Deliver c. delivers
b. Delivery d. delivered
Answer : d. delivered (simple past tense)

12 …. famous artis paint Rossa picture?
a. Are c. were
b. Will d. was
Answer : b. will (simple future tense)

13 You…. Him in that lobby yesterday
a. see c. saw
b. soon d. came
Answer : c. saw (simple past tense)

14. why you …. Late Dani?
a. Come .c. out
b. Came d. into
Answer : b. came (simple past tense)

15. My parents are ….. business trip now
a. Have c. having
b. Had d. has
Answer : c. having (present continous tense)


Essay

1. Doni had steal dina’s car
1 2 3 4
Answer : 3. stolen (past perfect tense)

2. William shakespare has write many short stories
1 2 3 4
Answer : 4. written (present perfect tense)

3. My friends and I had gone to Bali
1 2 3 4
Answer : 2. have (present perfect tense)

4. My sister had be studying English for three month
1 2 3 4
Answer : 2. has been (present perfect continuous tense)

5. The students have be done the test since 11 o’clock
1 2 3 4
Answer : 3. Been doing (present perfect continuous tense)

6. Rendy close the window five minutes ago
1 2 3 4
Answer : 2. closed (simple past tense)

7. I were studying at my friend’s house
1 2 3 4
Answer : 2. was (past continuous tense)

8. When I was walking to school, I meet Dian sastro
1 2 3 4
Answer : 4. met (past continuous tense)

9. Didn’t make noise, please! The baby is sleeping
1 2 3 4
Answer : 1. Don’t (simple present tense)

10. Tomy would be fourteen years old next year
1 2 3 4
Answer : 2. will (simple future tense)

0 komentar:

Poskan Komentar